Evenementenbeveiliging

Jouw evenement in veilige handen

Je hebt hard gewerkt aan de organisatie van een tof evenement. Dan wil je niets liever dat de dag zelf soepel en gemoedelijk verloopt. De juiste beveiliging maakt dat mogelijk! Met de evenementenbeveiliging van Protegos B.V. staat er een groep ervaren, gedreven en goed getrainde evenementenbeveiligers voor je klaar. Stuk voor stuk hebben ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn ze superscherp in het waarnemen van afwijkend menselijk gedrag. Kortom, bij Protegos B.V. hebben we alle ingrediënten in huis om jouw evenement succesvol te beveiligen, zodat jij kunt terugkijken op een geslaagd evenement.

Een beveiliger inhuren?

Bij evenementen staat de veiligheid van bezoekers altijd voorop. Het is dus verstandig om evenementenbeveiliging hoog op de checklist van de organisatie te zetten. De beveiligers van Protegos B.V. zorgen enerzijds voor een veilig gevoel onder de bezoekers. Dit vergroot de kans dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Aan de andere kant zijn onze beveiligers er als ondersteuning voor jullie als organisatie. Alles wordt door het beveiligingsteam nauwlettend in de gaten gehouden, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het verloop van het evenement. Bovendien zijn onze beveiligers de gastheren- en vrouwen van jouw evenement. Van een warm en vriendelijk ontvangst, tot aan het beantwoorden van bezoekersvragen en het begeleiden van de crew.

Wat doet een evenement beveiliger?

Beveiligers spelen een belangrijke rol tijdens evenementen. Ze zijn altijd alert en waakzaam. Klaar om te reageren wanneer beveiliging nodig is. Voor de aanvang het evenement bespreken we de rol van onze beveiligers goed met jullie door. Je kunt denken aan het verwelkomen van de gasten, het fouilleren en controleren bij de ingang of het bewaken van verschillende in- en uitgangen op het terrein. Onze beveiligers dragen de verantwoordelijkheid om snel en effectief te reageren op veiligheidsoproepen. Bovenal zal het beveiligingsteam behulpzaam en vriendelijk zijn, zodat jouw evenement een feest blijft.

Beveiligers voor elk evenement

Ieder evenement is anders. Van een groot foodtruckfestival tot een kickboksgala en van een popconcert tot aan Koningsdagfeesten. Het publiek, de activiteiten en het aantal bezoekers is bij elk evenement uniek. Daarom zijn we bij Protegos B.V. graag vooraf betrokken om het veiligheidsplan tot in de puntjes voor te bereiden. Per type evenement selecteren we een passend beveiligingsteam en bepalen we welke inzet en capaciteit precies nodig is. Dit hangt af van de bezoekersaantallen, maar heeft ook te maken met de hoeveelheid in- en uitgangen en dode hoeken op het terrein. Daarom maken we elk beveiligingsplan op maat, maar om je een grove inschatting te geven reken we minimaal één beveiliger voor 250 bezoekers.

Van aanvraag tot geslaagd event

Wanneer we jouw aanvraag voor evenementenbeveiliging ontvangen, gaan we direct aan de slag. De kans is groot dat we eerst telefonisch kennis maken en we een aantal aanvullende vragen stellen over het evenement. We helpen met het veiligheidsplan, checken de benodigde vergunningen, wonen gesprekken met de veiligheidsraad en/of politie bij en adviseren over veiligheidsvraagstukken. Is er bijvoorbeeld een brandwacht nodig? Zijn er voldoende EHBO’ers en verkeersregelaars aanwezig? Is alles in lijn met de verhuur en klopt de plattegrond? Hebben we dat allemaal geregeld en in kaart gebracht, dan kiezen we een geschikt team van beveiligers uit en kan jouw evenement van start! Wij zorgen verder voor de portofoons en dat alle beveiligers in het bezit zijn van een BHV en eventuele andere certificaten. Bovendien is er het gehele evenement een aanspreekpunt van Protegos B.V. aanwezig, waarmee jij snel en effectief kunt schakelen.

Meer dan alleen evenementenbeveiliging

Bij veel evenementen is meer nodig dan alleen een scherp team beveiligers. Bij Protegos B.V. verzorgen we daarom niet alleen de beveiliging, maar kunnen wij een compleet team samenstellen met verschillende functies. Denk aan brandwachten die toezicht houden op de brandveiligheid en optreden als er een calamiteit plaatsvindt. Daarnaast zijn er bij vergunningplichtige evenementen EHBO’ers nodig. De wet hanteert één EHBO’er per 750 bezoekers. Maar denk ook aan servicemedewerkers, voor onder andere de ticketcontrole en verkeersregelaars voor een veilige en optimale doorstroming van automobilisten, fietsers en voetgangers. Wij verzorgen niet alleen de juiste personen en functies, we zorgen ook dat het benodigde hekwerk aanwezig is, de pionnen en portofoons er zijn. Oftewel, een compleet team inclusief toebehoren voor een veilig en geslaagd evenement.